Sztárok

Bochkor Gábor rettegett Várkonyi mellett

Bochkor Gábornak és párjának is van gyenge pontja: méghozzá a saját szenvedélyük. A páros ugyanis vezet: Andi raliautót, Bochi pedig repülőt. De egymás mellé nem szívesen ülnek be.

Rettegett Várkonyi mellett BochkorA hihetetlenül erős páros, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata idillinek mondható évek óta. A szerelmesek ennek ellenére nagyon ritkán engednek bepillantást magánéletükbe, a szemfülesek azonban néha elkaphatnak egy-egy pillanatot. Péntek reggel például Andrea Inárcson látogatta meg párját – innen jelentkezett Bochkor rádióműsora –, ahol egy raliautót vezetett először Gábor, majd ő maga – Bochkorral az anyósülésen. „Soha nem ültem még Andi mellett, miközben raliautót vezetett, és soha nem is kívántam ezt. Szerintem Andi sem akarna mellettem ülni egy repülőn, miközben én orsózok” – fejtette ki a rádiós az adásban, hogy mindketten elkerülik a másik veszélyes, ám szeretett szenvedélyét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top