Sztárok

Sebestyén Balázs: Alekosz döntése nyomorult

Az xnews videós stábjának sikerült megszólaltatnia Kolosi Pétert, Hajdú Pétert és Sebestyén Balázst Alekosz átigazolásáról.

Sebestyén Balázs: Alekosz döntése nyomorultHajdú szerint a sportban és a médiában is az átigazolásokról szól az élet, így nem kell Alekosz ügyében álságosnak lenni. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt mondja: Alekosz abba a fészekbe piszkított, ahonnan evett. Egyébként pedig szerinte a TV2 pánikból hozta meg a döntését. De nem hibáztatja a másik csatornát. „Attól, hogy Alekosz megjelent az ÖsszeEsküvőkben, attól még nem fog a nézettség hosszú távon javulni” – mondta Kolosi.

Sebestyén Balázsnak, a Való Világ műsorvezetőjének is van véleménye a történtekről. Balázs szerint bizonyos ajánlatokra tudni kell nemet mondani. Alekosz tettét morális szempontból ízléstelennek tartja, de szerinte az ügynek nem ez a legfőbb tanúsága. „Ezek az emberek nem tanultak meg bánni a kereskedelmi médiával. Nyilván ígértek neki ezt-azt, elmondták, hogy neki ez milyen jó lesz… Én nem ezt a dolgot vitatom, egyszerűen ha ő kap havi egymillió forintot, kap lakást, kap autót, akkor azt kell neki mondani az ajánlatra, hogy gyerekek nem! Korrekt maradok a csatornával, amelynek sokat köszönhetek. Etikátlannak tartom, megrántottam a vállamat, amikor meghallottam a hírt, és azt mondtam: jézusom, ez mennyire nyomorult” – nyilatkozta az xnewsnak Sebestyén Balázs.

A teljes videót itt nézheted meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top