Sztárok

Nocsak! Alekosz exe a Barátok közt castingján járt

Furcsa dolog történhet a közeljövőben. Pletykák szerint szerepet kaphat a Jóban Rosszban sorozatban Alekosz, míg egykori barátnője, Tünde, a Barátok közt castingján járt.

Lebukott! Alekosz exe a Barátok közt castingon jártPletykák szerint a TV2-höz csábított Alekosz nemcsak az ÖsszeEsküvőkben ténykedhet, de szerepet kaphat a Jóban Rosszban sorozatban is. Mi kezdünk imádkozni, hogy ez valóban csak egy alaptalan pletyka legyen, mert ellenkező esetben teljesülne a legrosszabb rémálmunk.
Az igazi érdekesség viszont az, hogy Alekosz exe, Tünde október elején a Barátok közt casintgján járt az RTL Klub székházában. Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen felszarvazott Tünde jelentkezett a VV5-be is. Igaz, a Barátok közt szereplőválogatóján végül ő nem, csak a barátnője ment be a meghallgatásra. „Majd indul a VV6, és oda jelentkezem” –  mondta Tünde akkor az udvaron.
Azért valljuk be, elég kevés az esély arra, hogy a valóságshow-hős és egyébként civil exmenyasszonya feltűnjön a napi sorozatokban, de soha nem lehet tudni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top