Sztárok

100 milliót követelnek Csézytől

100 millió tartozása és újabb százmilliós egyéb tartozása van Csézy elhunyt élettársának. Most a hitelezők az énekesnőn akarják behajtani a pénzt – írja a Blikk.

100 milliót követelnek Csézytől

Pedig az énekesnő sem dúskál a pénzben: pár éve a lakását is eladta, hogy csődbe jutott szerelmének segíteni tudjon. Az éneklésből szerzett bevételekből éltek, sőt az énekesnő még keresztapjától is kölcsönkért 30 millió forintot. A Blikk információi szerint ennek a fedezete a férfi háza volt. Állítólag nemcsak a rokon kéri vissza a pénzét, de egy régi kínai üzlettárs is előkerült, aki az utolsók egyikeként hagyott követelőző üzenetet az elhunyt telefonján.

Állítólag most az énekesnőn akarják behajtani a közel 200 milliós tartozást. Éppen ezért jár testőrökkel a Blikk szerint Csézy és új párja. „A látszat néha csal. Nincsenek milliárdos cégeim, a vállalkozásom felszámolás alatt van és rengeteg a tartozásom. Nincsen vagyonom, egy átlagos házban élek” – nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek a feltaláló, Csézy új párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top