Sztárok

Bementünk a VV-villába: nincs több titok!

Veronika virslije, Kinga testsúlya és Eszter feneke – mindhárom olyan téma, ami naponta "lázba" hozza a VV-rajongókat. Mi bejutottunk a szigorúan őrzött, szuper barlangba: a Való Világ-villa kamerafolyosóiba, és most rácáfolunk néhány dologra.
A(z) “Neked ki a kedvenc villalakód?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Eszter

1. Veronikának még sincs virsliszája
Na persze nem azt mondjuk, hogy keskeny, szigorú ajkai vannak Veronikának, de azért korántsem annyira horrorisztikus a helyzet, mint ahogyan a tévében látjuk. Valószínűleg sokat segít a látványon, hogy ottjártunkkor nem kent magára 4 rétegnyi szájfényt. Élőben a festetlen szája inkább hasonlít egy ételallergiás reakcióra, mintsem egy pár frankfurti virslire.

2. Attila jó pasi a füleivel együtt is
A képernyőn keresztül úgy tűnik, Attila pocakot eresztett, fülei kicsit elállnak. A valóságban nem úgy néz ki, mint önmaga karikatúrája! Mindössze pár centire voltunk VV Attilától, úgy néztük végig – egy elsötétített üvegfalon keresztül – a bokszedzését. Csajok, ez a pasi izmos! A feneke nagyon is formás, a fülei pedig nem állnak el. Felépítésében igenis felvehetné a versenyt az emberi-tuja első prototípusával, Csabával.

3. Kingának csak feneke nőtt meg
Kinga mindig eszik? Ez volt az első kérdésünk a műsor készítőihez. Kiszavazás, kihívás… élő kapcsolásnál a szőke cselszövő folyton burkol valamit. Villabejárásunk alatt Kinga épp uzsonnázott. Majd bokszedzés közben alaposan szemügyre vettük a pasik álmát. Be kell ismernünk: Kinga nem hízott! Vagyis nem a hasára, a fenekére már annál inkább. Kinga bizony méretes hátsót növesztett a villaléte alatt, ami kedvenc biciklisgatyájában még inkább kidomborodik.

Fenék probléma! Galéria, itt!
Fenékprobléma! Galéria, itt!

4. Csaba szuperképessége: láthatatlan
Hiszen a többiek által Tujának hívott Csabát egyszerűen alig vettük észre a villában, hiába viselt kék pólót és cicanadrágot, semmi olyat nem tudott villantani, amitől szívesen néztük volna órákon keresztül. Első benyomásra leginkább olyan, mintha egy távoli rokon lenne, akinek mindenki tudja a nevét, minden keresztelőn és lagzin ott van, de senki sem tudja, hogy milyen hangja…

5. Eszter jó csaj  
De még milyen jó! Nem olyan ropi, mint Seherezádé, sőt a feneke sem akkora, mint Kingának. Nőiesen kerek csaj, akinek ráadásul az arca is szép. És VV Verával ellentétben ehhez nem volt szüksége fél kiló vakolatra. Szóval minden olyan híresztelés, ami Eszter súlyára vonatkozik, közönséges rágalom, és a 40-es mérettel rendelkezők nevében kikérjük magunknak.

6. Seherezádé nevetésével a hangszigetelés sem bír el
A konyha mögötti részben jártunk, és néztük, hogyan tömi magába a májkrémes kenyeret Kinga uzsonna gyanánt, amikor a hálószoba leghátsó ágyában fekvő Seherezádé jellegzetes nyerítésbe kezdett. Nem vicc!  Hiába a hangszigetelt falak, hiába a majd 20 méter távolság, Seherezádé karakteres vihogását így sem kerülhettük el.

7. Nem Peti a törpe, hanem Veronika
Veronikának nemcsak a szája kisebb, de a termete is. Cristofel, Alekosz, Peti… exét úgy kellett keresgélnünk a pár centis műfűben. Veronika ugyanis alig több, mint 150 centi magas! Még a gonosz törpeként emlegetett Peti is magasabb nála. (Szerintünk!) Azonban a plasztikázott lányra valóban igaz a mondás: kicsi a bors, de erős! Ő ugyanis erősebbet üt a bokszzsákba, mint Attila! Ezt mi magunk is éreztük, mert a kameraállvány beleremegett a lány csapkodásába.

8. A nagy csajozó ágynemű
Egy-két villafüggő már észrevehette, hogy a villalakók halványsárga ágyneműhuzatot használnak. Nem úgy Péter és Seherezádé. A gonoszkodó törpe fekete szatén paplanhuzatban durmol reggel, délben, este. Gyanítjuk, hogy Péter is csak a heves romantikázás kedvéért burkolta a paplanját talpig szaténba. Ettől várja, hogy nemvastagszájú Veronika igent mondjon a hancúrozásra. 

Bementünk a VV villába: nincs több titok!
Galéria, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top