Sztárok

Év végi bulik a Baci Lingerie műszempilláival

A Baci Lingerie az elmúlt két évben valósággal forradalmasította a világ fehérneműpiacát azzal, hogy luxusminőségű fehérneműit és harisnyáit a versenytársak árainak töredékért kezdte forgalmazni.

Év végi bulik a Baci Lingerie műszempilláivalKét szóban összefoglalható üzleti filozófiájának („Megfizethető luxus”) lényege, hogy nők milliói számára tegye lehetővé szerte a világon azt, hogy az igazán jó minőségű fehérnemű ne elérhetetlen luxus legyen csupán, hanem  mindennapi  viseletté válhasson.

Az egyedülálló kollekció a világ legpompázatosabb műszempilla-választékával is kiegészül.

A Baci Lingerie a legszélesebb műszempilla-választékot kínálja a legegyszerűbbektől a legmeghökkentőbbekig, a mindennapokra és a legvadabb bulikba egyaránt.

Nem maradsz észrevétlen! Búcsúztasd az óévet és köszöntsd az újat a Baci Lingerie szempilláival. A buli után rád fognak emlékezni a legtöbben! 

 

Év végi bulik a Baci Lingerie műszempilláival

Több száz különböző stílusú szempillából válogathatsz kedvedre a Baci Lingerie-üzletekben (Arena Plaza, Árkád Győr) vagy a webáruházban www.baci-lingerie.hu Árak (ragasztóval): 890 Ft-tól 1490 Ft-ig.

 

Év végi bulik a Baci Lingerie műszempilláival
 
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top