Sztárok

Így teperte le Rihanna Gáspár Evelint! Az első videó

Ahogyan arról reggel beszámoltunk: Gáspár Evelin volt az a szerencsés, akit Rihanna felhívott a színpadra. Igaz, kettejük akciójához mi 18-as karikát tennénk... Íme az első videó!

Így teperte le Rihanna Gáspár Evelint! Az első videóTalán Evelin sem gondolta, hogy ilyen vad kalandban lesz része csütörtök éjszaka, ám az már biztos, hogy életre szóló élménnyel lett gazdagabb. Hiszen pont őt hívta fel a színpadra a világsztár.
Rihanna bőrszerkójában ledöntötte Gáspár Győző nagyobbik lányát, majd Evelin kezeit a melleire tette, és nincs mit szépíteni: laza orgiát a színlelt a közönségnek, mármint az énekesnő! Pár másodperc után pedig mindketten eltűntek a süllyesztőben. „Még most sem fogtam fel! Pont engem szúrt ki a sok 1000 ember közül, tök véletlenül! Úristen!olvasható Evelin Facebook-oldalán.

Az első videók már felkerültek a netre, így mindenki láthatja, Rihanna bizony nem viccel, mi pedig nem estünk túlzásba…

Természetesen a büszke apa Gáspár Győző is megszólalt nekünk, aki kifejtette: Rohamot kapott az emberek rosszindulatú támadásától. “Azzal hívnak fel egész nap, hogy mennyi eurót vagy forintot fizettem Rihannának vagy a menedzserének. Nem fizettem! Evelin megkapta a jegyet és szerencsés volt, mert felkerült a színpadra. Mindenki aki mást mond, az irigy! Azt mondom inkább foglalkozzanak ezek az emberek a karácsonnyal, mert ezt az élményt már nem tudják a lányomtól elvenni. De ha fizettem volna 50 ezer eurót az is megérte volna a lányom boldogságát! De nem fizettem!”- mondta Gáspár, aki arra a kérdésre, hogy honnan jött a fix összeg ténye azt felelte, hogy a sajtómunkatársai hívták fel a konkrét számokkal. “Nem is fizethettem volna be Evelint a menedzsernél, mert 1: nem tudok angolul és 2: nem is értem rá, mert lemezt készítek”- hagyták el a markáns érvek Győzike száját.
Megkérdeztük a showmant arról is, hogy mit szóltak a rokonok, főleg a szigorú nagyszülők, amikor meglátták, hogy Rihanna ráült Evelin szájára…”Ha rajongsz valakiért, és találkozhatsz vele, akkor kikapcsol az agyad, nem azt nézed, hogy mi történik körülötted. Ebbe semmi olyan nem volt, amin megbotránkoznak a konzervatív emberek. Ez egy show volt, és a showbizniszben mindig a trendet kell követni.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top