Sztárok

Leleplező fotók a TV2 szupersztárjairól

A Megasztár-győztes Tolvai Reni és szintén énekes barátja, Kállay-Saunders András is részt vett a Szilveszter éjjel című romantikus mozi premierjén. A filmben félpercként láthattunk egy szerelmes embert, de a két magyar híresség között mintha kialudt volna a tűz.

Hol van a tűz, hol van a szenvedély, hol van a kémia? Ezek a kérdések jutnak először az ember eszébe, amikor ránéz a Tolvai Reniről és barátjáról készült legfrissebb képekre. Nincs egy árulkodó kedves érintés, egy puszi, egy csók. A két fiatal kapcsolatát már sokszor próbálták elemezni a médiában. Egyesek szerint nincs szerelem a két fiatal között, pletykáltak arról, hogy ez csak reklámszerelem, állították, hogy a fiú félrelépett. Ám ezeket eddig soha senki nem tudta bizonyítani. Egy biztos, elég csak végignézni a párról készült közös fotókat, összeköltözés ide vagy oda, mi nem érezzük a mindent elsöprő szerelmet.

 

Leleplező fotók a Tv2 szupersztárjairól
Leleplező fotók a Tv2 szupersztárjairól
Leleplező fotók a Tv2 szupersztárjairól

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top