Sztárok

Majka kiosztotta Hujberéket

Majoros Peti erőteljes véleménye ezúttal Hujber Feriék produkcióját, a Haction című sorozatot sújtja. A rapper szerint a friss magyar sorozat nézhetetlen.

„Belefutottam a Hacktion című magyar akciósorozatba, és annyira, de annyira elképedtem, hogy még a neten is utánanéztem, kik azok, akik ezért produkcióért pénzt vesznek fel. Az egyetlen profinak tűnő megoldás a filmmel kapcsolatban, hogy a készítők tettek félre pénzt a költségvetésből arra, hogy néhány portálon jót írjanak a moziról” – hüledezik Majka, aki aztán elrettentő hasonlattal szemlélteti, mit gondol a magyar sorozatról. „Olyan, mintha Letterman akart volna csinálni egy 24-paródiát műsorkezdés előtt tíz perccel. Érdemes belenézni, mert ha lehet az eddigi magyar akciófilmek kellemetlenségi faktorát überelni, akkor ez most a »géniusz«” – fogalmaz a TV2 sztárja, aki múlt héten is beszólt sztárkollégáinak. Pedig Hujber Feri a napokban a Story magazin címlapján lelkendezett új munkájáról. „Nagyon élvezem a forgatásokat, mielőtt elkezdtünk dolgozni, zárfeltörő-világbajnokkal, kommandósokkal ismerkedtünk meg” – mesélte Hujber, cáfolva ezzel Majkának azt az elképzelését, hogy tíz perc alatt készült volna a sorozat.

 

 
Majka kiosztotta Hujberéket
 
Majka kiosztotta Hujberéket

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top