Sztárok

Vele randizik Ashton Kutcher – fotó

Nem zörög a haraszt... A válófélben lévő Ashton Kutcher beköltözött a legénylakásába. Az első ember, akit áthívott vendégségbe, Lea Michele volt, aki a párját alakította a Szilveszter éjjel című filmben.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a hírek szerint igencsak közel került egymáshoz Demi Moore exférje, Ashton Kutcher, és Lea Michele színésznő, akik a Szilveszter éjjel című filmben játszottak együtt. A harminchárom éves Kutcher már beköltözött új, tengerparti legénylakásába, és áthívta magához a 25 éves Michele-t is. „Mit csinálsz szilveszter éjjel? Miért nem jössz át hozzám és a nagy olasz családomhoz? Biztosan jól szórakoznának rajtunk” – írta a színésznő Ashtonnak a Twitteren. A férfinak nincs ellenére, hogy együtt lógjon a csinos színésznővel, de ő inkább kettesben bulizna vele, és ezt a tudtára is adta.

Tény, hogy a fiatalok között valósággal forrt a levegő a film New York-i bemutatóján. Ráadásul nem sokkal a forgatás befejezése után Lea szakított barátjával, mert állítólag másba lett szerelmes…

 
Vele randizik Ashton Kutcher - fotó
 
Vele randizik Ashton Kutcher - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top