Sztárok

Darryl Hannah nem bírta a macsó Árpa Attilát

Nemcsak magyar, de külföldi világsztárokat is felvonultat az új magyar S.O.S. Love című film. Kifaggattuk a stábtagokat is, kiderítettük a legpikánsabb forgatási pletykákat.
Daryl Hannah nem bírta a macsó Árpa Attilát

8. Árpa Attila egyik alkalommal fapofával közölte a főszereplő Hujber Ferivel, hogy Billy Zane most nézte vissza a jeleneteket, és kijelentette, hogy a magyarok közül Árpa a legjobb, mert nem színész, és így legalább tud természetesen játszani, a többiek erőlködnek. Hujber nagyon magára vette a titanicos gonosz pasi szavait. Árpa eddig bírta ki röhögés nélkül, mert természetesen kamuzott.

7. Az amerikai forgatáson Árpa és Hujber egyik reggel beugrottak egy kis kávézóba, és megittak egy pofa sört meg még egyet, és valószínűleg még egyet, majd vidáman elindultak csavarogni. Valahol megláttak egy halottaskocsit, és eldöntötték, ha törik, ha szakad, végig fognak menni egy ilyen járgánnyal a híres Sunset Boulvarde-on. Ehhez csak annyit kellett tenniük, hogy meggyőzzék a stábot, kell egy halottaskocsi a filmbe. Van.

 
Darryl Hannah nem bírta a macsó Árpa Attilát
 
Darryl Hannah nem bírta a macsó Árpa Attilát

6. Az amerikai színész, C. J. Thomason bebizonyította, hogy nem egy kimondott motorversenyző. Az egyik robogós jelenet forgatásánál hatalmasat esett a Vespával. Nem emiatt ugyan, de végül a motoros jelenetet úgy oldották meg, hogy a főhősöket egy trélerre erősítve húzkodták keresztül-kasul a városon.

5. Árpa Attila és C. J. Thomason nemcsak egymást, de a rendező, Sas Tamás is rendszeresen „megszívatták”. Az egyik jelenetnél, amikor a fiúknak be kellett menniük a forgóajtón, a színészek eldöntötték, hogy kiszúrnak a rendezővel, és mennek egy kört, majd kijönnek. A rendező visszavágott. Benne hagyta a filmben a jelenetet.

 
Daryl Hannah nem bírta a macsó Árpa Attilát
 
Daryl Hannah nem bírta a macsó Árpa Attilát

4. Kálloy Molnár Pétert megkérte a rendező, hogy a kajacsata-jelenetnél dobja fel egy kicsit az akciót. Ekkor már pacalban úszott a padló, Kálloy kitalálta, hogy megcsúszik egy kicsit, és „picit” elesik. De a színész elszámolta magát, és akkorát esett, hogy beleremegett a díszlet.

3. Az amerikai szereplők, Christine és C. J. az első csókjeleneténél úgy összefejeltek, hogy le kellett állni a forgatással, amíg a férfi fején le nem lohadt a púp.

2. Miklauzic Marci (az operatőr) különleges módját választotta annak, hogy a 3D technika követelményeit minél érthetőbben elmagyarázza. Arra gondolt, hogy a térélményről tartott előadás igéző domborulatok felhasználásával lesz a legkevésbé unalmas…

 

Dary Hannah nem bírta a macsó Árpa Attilát

1. Darryl Hannah szerint Árpa Attila egy tipikus macsó, neki pedig nem szimpatikus ez a típus, így látványosan hanyagolta a magyar színészt a Los Angeles-i forgatáson. Ellenben Hujber Ferit igazán megkedvelte. Pletykák szerint együtt töltötték a legtöbb szabadidejüket. „Tündéri nő, a korkülönbség ellenére úgy ugrattuk egymást, mintha csak egy fősulira jártunk volna” – mondta Hujber.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top