Sztárok

Veronika búcsúzóul jól megalázta VV Fecót

Nem kegyelmezett a búcsúzásnál VV Veronika. Mielőtt párbajra indult volna a stúdióba, keményen kiosztotta VV Fecót.

Mintha VV Veronika érezte volna, hogy esélytelen a Tujának csúfolt Csabával szemben. Mielőtt elindult a stúdióba, egy perce volt, hogy elbúcsúzzon a többi villalakótól. Magához ölelte Attilát, Esztert, Kingát, Gergőt és Seherezádét. Könnyes búcsút vett legjobb barátjától, Pétertől. Verát egy legyintésre sem méltatta. Amikor Fecóhoz ért, így szólt: „Fecó! Tőled nem köszönök el, mert le sem sz*rlak!” – vetette oda Veronika, majd kiviharzott a villából.
Kettejük viszonya már régóta nem nevezhető rózsásnak: folyamatosan egymásra dobálták a kiválasztó jeleket. Azonban VV Fecó szerencsétlen szóhasználata miatt az utóbbi napokban már egyáltalán nem beszéltek egymással. Fecó ugyanis azt mondta: Veronikának jobb is, ha kikerül a villából, mert így legalább találkozhat a családjával, akik elzárkóznak tőle. Az igazság azonban az, hogy Veronikától nem zárkózik el a családja, csak az édesanyja nem szeretne szerepelni a médiában.

Veronika és Fecó egyébként már nem kóstolgathatja tovább egymást, legalábbis nem a villa falain belül, a lány ugyanis hétfőn este elveszítette a párbajt Csabi ellen, és kiesett a játékból.

Veronika búcsúzóul jól megalázta VV Fecót

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top