Sztárok

Dzsudzsák elhagyja Lindát!

Több hónapos edzőtábor teheti próbára Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs békülési folyamatát. A pár az ünnepek alatt egyre inkább összemelegedett, a fiút azonban újra külföldre szólítja a kötelesség.

Dzsudzsák elhagyja Lindát!Még nyolc nap, és Dzsudzsák Balázs Moszkvába utazik, hogy részt vegyen az Anzsi orvosi vizsgálatán. A sportoló pár napja vallotta be, hogy újra összemelegedtek Zimány Lindával, s máris kénytelen szerelmét elhagyni. Az orvosi vizsgálatot követően az Arab Emírségekbe, majd Spanyolországba, később Törökországba utazik. A március elejéig tartó edzőtáborozás azonban akár újra bimbózó szerelmüknek is gátat szabhat, hiszen Dzsudzsák nyilatkozata alapján pont a nehézségeket sínylették meg korábban is. „Volt egy nehéz időszakunk, főleg nekem a sérülésem miatt. Most viszont itthon vagyok, pályafutásom leghosszabb téli szünetét kaptam. Ingázok, hol a családdal vagyok, hol a magánéletemet rendezem. Majd meglátjuk, mi kerekedik ki ebből. Elképzelhető, hogy újra összejövünk, szép kapcsolaton vagyunk túl” – mondta Dzsudzsák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top