Sztárok

Vera lebukott: hatalmas botrány várható a VV párbajon

VV Vera és Gergő párbajára kerül sor ma este. A fiú elszánt rajongói természetesen Vera pornós múltját használják ki arra, hogy a lány ellen fordítsák a szavazókat. Ráadásul még botrányos meglepetéssel is készülnek az idei első párbajra.

Élő adásban alázzák meg VV VerátVV Gergő hivatalos Facebook-oldalára is feltették a fiú rajongói Vera pornóvideóját. „Vasárnap minden kiderül” – írja az egyik rajongó. Vera a villában egyelőre mit sem sejt arról, hogy a videó napvilágot látott, így kellemetlen meglepetés lehet majd neki, ha a párbaj során, élő adásban szembesül a ténnyel. Gergő rajongói ugyanis mindenre elszántak, és egy tábla vagy egy kép felmutatásával jelezhetik a lánynak, hogy kiderült a titka. Ez pedig könnyen Vera összeomlásához vezethet, hiszen rájön: családja is megtudta, mennyire nem érzékeny lelkű ő valójában. Az biztos, az egykori villalakók is nagyon megdöbbentek, amikor tudomást szereztek Vera múltjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top