Sztárok

Filmszerepre pályázik Zoltán Erika

Még a hírességek sem maradéktalanul elégedettek önmagukkal, vagy akár az életükkel. Kíváncsiak voltunk, vajon ők mit fogadtak meg szilveszterkor.

Sztárok újévi fogadalmaiZoltán Erika
„Minden évben ugyanaz a fogadalmam”
KÍVÁNSÁG: SZÍNÉSZNŐ SZERETNE LENNI

Az énekesnő elmondása szerint minden szilveszter alkalmával ugyanazt ígéri meg önmagának. „A fogadalmam az, hogy a következő évben is ugyanolyan tevékeny és odaadó leszek a hivatásommal és a családommal kapcsolatban is – vallja Erika. – A fogadalmaknak csak akkor van értelmük, ha nem támasztunk önmagunk felé lehetetlen elvárásokat, s ha igaz szívvel, őszintén akarjuk a változást, vagy épp megtartani a jelenlegi, harmonikus helyzetet. Az én esetemben az utóbbi igaz, hiszen elégedett vagyok az életemmel: nehéz körülmények közül indultam fiatal lányként, de kitartóan, sok munkával jártam az utamat, a sikereket nehéz volt elérni, így nem csoda, hogy megbecsülöm mindazt, amit az élettől kaptam.” Azért az énekesnőnek is vannak még beteljesületlen vágyai: szívesen szerepelne filmekben, így megfogadta, hogy ez ügyben nyitott szemmel jár a jövőben. „Néhány évvel ezelőtt pár epizódra vendégszerepeltem a Barátok közt sorozatban – meséli. – Óriási élmény volt, és akkor jöttem rá, hogy a kamera előtti munka nagyon tetszik nekem. Az álmom az, hogy egy igazán ütős vígjátékban alakíthassak karakterszerepet. Azt hiszem, ez az, amiben újat tudnék mutatni a közönségemnek.”

Sztárok újévi fogadalmaiTatár Csilla
„Mindent betartottam, amit szerettem volna”
KÍVÁNSÁG: SZAKMAI KITELJESEDÉS

A MOKKA műsorvezetője azt meséli, hogy szilveszterkor nem tett semmiféle fogadalmat. „Ugyanis az elmúlt években már teljesen kimerítettem a fogadalomtárat – meséli. – Ha fogadkoztam, azt mindig életmóddal kapcsolatos kérdésekben tettem: többet fogok sportolni, több gyümölcsöt és zöldséget eszem, kevesebbszer csábulok el édességre, és hasonlók. Ám azt hiszem, mára mindezt sikerült optimalizálnom, a sok munka, valamint a nem túl rendszeres életritmusom ellenére is. Azonban az év vége minden esetben kivételt jelent: ilyenkor hedonista vagyok, rengeteg finomságot eszem a családommal és áttáncolom magam az új évbe. Tele vagyok álmokkal, így természetesen 2012-re is jut bőven, azonban ezekről egészen az utolsó pillanatig nem szoktam mesélni, nem akarok magamon felesleges támadási felületet hagyni. Optimista vagyok, és remélem, idén is sikerül magam köré vonzanom a jót.”

Sztárok újévi fogadalmaiDukai Regina
„Nem tartok be semmit sem”
KÍVÁNSÁG: JÖVŐRE A SZERELMÉVEL KARÁCSONYOZNI

Regina azt mondja, már évek óta nem tesz fogadalmakat, mert azokat úgysem képes betartani. Ehelyett inkább kívánni szokott, a családjának, és természetesen önmagának is. „Irigylésre méltó helyzetben vagyok, mert az életem harmonikus. Mindig lehetne persze minden még szebb, még jobb, de én nem vagyok elégedetlen – meséli. – Most eszembe jutott egy kívánság: eddig a szerelmemmel, Robival minden évben külön karácsonyoztunk, hiszen ő is a családjával és én is az enyémmel szeretném tölteni a szentestét. Nagyon szép lenne 2012-re összehozni mindkettőnk hozzátartozóit, és együtt ülni körül az ünnepi asztalt.”

Sztárok újévi fogadalmaiVarga Viktor
„Változtatok a külsőmön”
KÍVÁNSÁG: VÉGRE KI AKAROM GYÚRNI
MAGAM!
Az énekes mindig vékony alkat volt, és elmondása szerint nem is igazán szeret enni – felesleges időpocsékolásnak tartja. Azonban huszonöt évesen úgy érzi, eljött az ideje valamiféle életmódváltásnak, ami lehetővé teszi, hogy a közérzetével és a tükörképével is elégedett legyen. „2012-re azt fogadtam meg, hogy végre belevetem magam az edzésbe, és ezzel együtt elkezdek akár dietetikus segítségével tudatosan enni, úgy, hogy legalább húsz kiló izmot magamra szedhessek. Ami pedig a kívánságaimat illeti? Életemben először élek igazán kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban, a kedvesemmel, és ami a legfontosabb számomra: szeretném őt megtartani” – vallja Viktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top