Sztárok

Újabb pofont kapott VV Kinga

VV Gergő még csak két napja szabadult a villából, de máris mindenkiről lerántja a leplet. Először Sehit nevezte frigidnek, most pedig Kingát nem kímélte.

Újabb pofont kapott VV KingaAhogyan arról a Nők Lapja Café elsőként beszámolt, VV Vera búcsúlevele hatalmas botrányt okozott. Ő ugyanis állítja: több is történt egy korábbi randin Gergő és Kinga között. A kiesett alfahím így reagált Vera támadásaira. „Kinga eléggé megasszonyosodott az elmúlt hónapokban, ezt lássuk be! Amikor beköltözött a villába, akkor az én szememben egy jó csaj volt. Most is az, adott esetben, de mint nőre én már jó ideje nem tekintettem rá, csak mint villatársra, jó barátra” – zárta le a témát Gergő, aki azért a játék elején többször kijelentette, hogy ágyba bújna Kingucival, úgy tűnik azonban, hogy az a plusz 12 kiló eltántorította a Kingával közös D matracozástól. És persze nyilván az, hogy kint várta a barátnője…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top