Sztárok

Fábry: A gázsim harmadát kapom!

Átigazolt a közszolgálati televízióhoz, ahol február elején indul új műsora. Fábry a sajtótájékoztatón még azt is elárulta, hogy az RTL Klubnál keresett pénz harmadát kapja csak ezentúl – írja a Blikk.

Fábry: A gázsim harmadát kapom!„Tőlem kérhet dolgokat a főnökség, de nem utasíthat, mert azt nehezen viselem!” – poénkodott Fábry, aki a pénzügyeiben nem lehetett ennyire határozott. „Egy adás tizenöt-tizennyolcmillió forintba kerül majd, a saját fizetésem viszont természetesen nem ennyi, a kereskedelmi tévénél keresettnek kevesebb mint egyharmada. Persze ehhez jön még némi produceri gázsi is.” Őszinteségi rohamában még arról is beszélt, hogy a legnagyobb egyetértésben jött el az RTL Klubtól, illetve korábban kirúgott kollégáinak nagy részét is visszavette. „Az elbocsátások idején, nyáron mindenkit meghívtam a Hableány étterembe májgombóclevesre, kacsacombra, meg palacsintatébolyra. Nem váltunk el haraggal, az önálló gyártás miatt pedig számos régi munkatársat átvettem, bőséggel megfizetve őket. Így többek között velem tart majd Mohácsi Péter gyártásvezető és Herdlicska Péter felvételvezető is.” Fábry vitte magával Kovács Kristóf producert is, akivel pedig a régi hírek ellenére csúnyán váltak el útjaik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top