Sztárok

Cristofel elveszi VV Veronikát

Újra együtt a Való Világ idei szériájának első szerelmespárja, ráadásul a kubai fiú már be is költözött a lány lakásába.

Cristofel elveszi VV VeronikátÚj alapokra helyezte kapcsolatát VV Cristofel és Veronika a villa falain kívül – írja a Bors című napilap. Bár a pár a való életben eleinte nehezen vette az akadályokat, szerelmük mára beteljesült. „Négy hónapja nem randiztam és nem is csókolóztam mással, csak Cristofellel, ezután vessen rám bárki követ Peti miatt. Mióta kijöttem, csak Crisszel lógok, mindennap együtt vagyunk. Alakul a szerelem” – védekezett Veronika. „Tényleg szépen alakulgatnak a dolgok. Már kilencedik napja nála alszom. Az nonszensz lett volna, ha Ronika szívében most Peti lenne, mert ő csak egy rosszindulatú daganat. Persze csak akkor mondhatjuk el, hogy igazán együtt vagyunk, ha már eltelt három-négy hónap, de azért úgy nem megyünk le az utcára, hogy ne fognám meg a kezét. Nagyon megszerettem, és ha így folytatjuk, feleségül is veszem. Most még egy kicsit sínre rakom az életemet, aztán megcsináljuk az esküvőt” – mondta a Borsnak az elszánt fiú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top