Sztárok

Már tudni, mikor szabadul Stohl

Jó magaviselete miatt megfelezték a színész büntetését – írja a Blikk.

Már tudni, mikor szabadul StohlDöntött a büntetés-végrehajtási bíróság. A 10 hónapra ítélt Stohl Andrásnak – aki már biztos, hogy nem kap pénzt a börtönnaplójáért – csak 5 hónapot kell leülnie a rácsok mögött. A színészt múlt héten rendelték be a bv-bíróság elé, ott közölték vele a hírt, hogy március 5-én szabadul. „Ügyfelem jól bírta a bezártságot (…) Az intézetben tanúsított magatartását kifogástalannak minősítették, így jó magaviselete miatt megkapta a 10 hónap felezését” – mondta Ruttner György, Stohl András jogi képviselője. Stohl így 2012. március 5-én, vagyis kevesebb, mint két hónap múlva szabadul.

A bulvárlap információi szerint a színészt nagyon várják már vissza a Nemzeti Színházba, ahol átveheti a szerepeinek a többségét, kivéve az Úri muriban és a Patriot for me című előadásban, amelyeket most nem játszanak. A színház repertoárjában most 8 olyan darab szerepel, amiben Stohl azonnal, akár a szabadulása másnapján színpadra léphet. Sőt az RTL Klub is számít a márciusban szabaduló Stohlra, aki egy újonnan induló zenés műsor arca lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top