Sztárok

Bilincsben, rabszállítóba vezették ki VV Attilát

Rendőrakadémia-hetet rendeztek a Való Világban, és már az első napon kiderült, hogy kinek milyen kapcsolata van a törvény őreivel a kinti életben.

Bilincsben, rabszállítóban vezették ki VV AttilátHamar kiderült például, hogy VV Csaba rendőrnek tanul, csak éppen az iskolában elfelejtette bejelenteni nekik, hogy jelentkezett a VV-be. „Csabikám, hát a szerepléseddel te csak népszerűsíted az iskoládat” – mondta Fecó, akinek nem sikerült megnyugtatni cimboráját. Csaba ugyanis attól fél, hogy kiteszik a suliból, amiért szerepelt egy valóságshow-ban.

Míg Csaba a törvényt és a rendet képviseli, addig Attila az az ember, akinek már kattant a kezén bilincs. Amikor az egyik játéknál meg kellett egymást bilincselniük, az összeférhetetlen fiú elárulta, hogy meggyűlt már a baja a törvénnyel. „Én ültem már sivatagi rabszállítóbuszban megbilincselve. Hat órán keresztül a karfához és egy kínai–indai gyerekhez voltam láncolva…” – árulta el a többieknek.

Az összeférhetetlen fiú egy hölgy után ment Izraelbe, hogy bizonyítsa szerelmét. Kinttartózkodása alatt feketemunkát vállalt. A hatóságok rövid időn belül lecsaptak rá, és Attila börtönbe került. Állítólag öt napot töltött egy sivatagi intézményben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top