Sztárok

Okosan fektet be a sztár és csökkenti a fűtésszámlát

Légy Te a család sztárja és mondd meg a tutit! Végre egy olyan pénzköltés, amelyért megdicsér a pasid: Édes, Te hogy tudsz spórolni! A titok nyitja: a szuper ablak.

És egyben teljesítheted újévi fogadalmad: 2012-ben nem hagyod, hogy az egekig szökő energiaárak lerabolják a pénztárcádat! Megtudhatod, Cseh Laci milyen ötkarikás befektetéssel kíméli a környezetet és a családi kasszát. Az Internorm szakértője elárulja, mitől fogod 20 év múlva is úgy érezni: jó befektetés volt az ablakválasztásod.

Nem szökik az egekbe a gázszámlád.  
Nagy veszélybe sodrod a családod, ha nem szabsz gátat az egyre jobban elszabaduló energiaáraknak, a fűtési energia 25-30%-át pedig az ablakokon keresztül veszíted el. Válassz kimagasló hőszigetelőképességű ablakot, keresd a legjobb „Uw”  és „g” értékeket  a piacon. Nézd meg a kalkulátorral, mennyit takaríthatsz meg!  

Okosan  fektet be a sztár és csökkenti a fűtésszámlát

Nő a lakásod értéke és piacképessége.

2012-től a lakásodat csakis energetikai tanúsítvánnyal adhatod el, ettől is függ majd, mennyire lesz egyszerű az eladása vagy kiadása. Az Internorm ablakkal felszerelt házak rendre magasabb energetikai besorolást érnek el, sőt 80 év innovációjával kifejlesztették a pozitív energiamérlegű ablakot is.

Ha passzívházhoz is jó, akkor csúcsminőségbe fektetted a pénzed.
A passzívházépíttetők, hogy függetlenítsék magukat a csillagászati összegekre rúgó fűtésszámlától, csak kiváló építőanyagokat választanak. A 2011-es Passzívház Nyílt napon a 16  Magyarországon látogatható házból 13-ba Internorm ablakot építettek be. Elgondolkodtató, nem?

Okosan  fektet be a sztár és csökkenti a fűtésszámlát

Csak patinás, megbízható gyártót válassz!
Ugye nem akarsz úgy járni, hogy a garanciát nem tudod érvényesíteni, mert a gyártó egyszer csak eltűnt, mint szamár a ködben? Nézz a kiválasztott ablak mögé: hány éve és milyen mérnöki fejlesztő háttérrel van a piacon eladója? Az Internorm több mint 80 év tapasztalatával,  30 év minőségbiztosítással és csaknem 20 millió eddigi eladott ablakkal piacvezető Ausztriában.

 

Okosan  fektet be a sztár és csökkenti a fűtésszámlát


Kérdezz rá, mérik-e, hogy mennyire elégedettek a vevőik.

Az Internorm olyan átfogó vevőelégedettség-mérő rendszert vezetett be itthon is, amellyel talán csak a luxusautó-gyártók rendelkeznek.  

Nem véletlen, hogy Cseh Laci is Internorm ablakot választott!

Internorm ablak – befektetés a jövőbe és a család biztonságába!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top