Sztárok

VV Vera leköpte Attilát? – videó

Furcsa videó terjed az interneten. Néhány nappal ezelőtt az egyik online adásban volt látható, ahogy Vera és Attila ismét egymásnak ugrott.

VV Vera leköpte Attilát? - videóÖntött vagy köpött Vera? Mindenki döntse el maga! A videó tanúsága szerint Attila ismét néhány kedves bókot intézett Verához. „Neked olyan mocskos a párnád, mint az utcán a hajléktalanoknak, te tróger” – vetette oda Attila Verának, miután valamin összevesztek. Ennek az lett a következménye, hogy Vera a megbilincselt Attilát leöntötte és – néhány Való Világ-néző szerint – leköpte vodkával. Mindenesetre érdemes megfigyelni a többi lakó viselkedését. Még Csaba is Attila segítségére sietett, a lányok nem értették, mi történt, Péter pedig jó baráthoz méltón papír törlőkendőt vitt Attilának.
Tény, hogy egyre feszültebb a hangulat a villában. Attila előszeretettel cukkolja az egyébként üldözési mániás Verát. Hogy kettejük csatájának mi lesz a vége, nem tudni. Talán egy párbajon eldőlhetne végre, hogy ki az erősebb, de lehet, hogy arra már csak a döntőben kerül sor…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top