Sztárok

Az igazi téli életérzés a Mátrában

Hol máshol lehetne igazi hangulata a télnek, mint a Mátrában? Magyarország legmagasabb hegyén a havas fák és a hegygerincek sziluettje mesés színeket és kalandokat rejtenek. Ráadásul most számos újdonság várja az ideutazókat ezen a télen, köztük a Mátra legújabb szállodája, a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA, Magyarország első hegyvidéki életmód-szállodája. Bárhonnan is közelítjük meg a hotelt, vadregényes tájakkal találkozunk, így már az ide vezető út is igazi élményeket rejt.

Számos kényelmi szolgáltatás kíséri végig a vendégek téli pihenését. Mivel a szálloda a magyar síközpont centrumában található, szolgáltatásaink kialakításakor gondoltunk a hó szerelmeseire, síelőkre és snowboardosokra. A szállodában könnyen megközelíthető fűtött síléctároló található, és hóbarát és havas kalandok akciós csomagokkal várja a vendégeket.

Az igazi téli életérzés a Mátrában

A pihenni vágyókat az 1200 m²-es AMETHYST SPA élménymedencékkel és számos holisztikus kezeléssel kényezteti, a melegedni vágyókat a szaunavilág, finn-, bio-, infraszauna, aromakamra és gőzkamra várja. A meztelen szaunázás híveinek natúr wellness, pároknak privát wellness saját pihenőszobával áll rendelkezésre.

Az igazi téli életérzés a Mátrában

Minden nap, legyen szó pihenésről vagy sportolásról, úgy az igazi, ha közben gasztronómiai élményeket is tudunk hozzá társítani. A szálloda panorámás ARAGONIT étterme a helyi és nemzetközi konyha legjobbjait kínálja az év minden napján. Sőt, a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA ennél még többet nyújt. Nagy hangsúlyt fektetve az életmód helyes kialakítására, az ételek mind frissen készülnek, és nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat.

Az igazi téli életérzés a Mátrában

Aktívan télen is
A LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA a Kékestetőtől mindössze 5 km-re, a mátraszentistváni síparktól pedig 20 km-re található, így ideális szálláshelye a sípályákat látogatóknak. A szállodán kívüli számos programot kínálnak az aktív pihenőknek. Fedezze fel a terepsegway a snowscooter vagy a mountaincart különleges túráit! Amennyiben inkább maradna a szállodában, mi sem hagyjuk unatkozni. A szálloda panorámás fitneszterme, meditációs szobája és bowlingklubja is remek kikapcsolódást kínál mind az aktív, mind a passzív pihenés kedvelőinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top