Sztárok

Háború: Élő adásban balhézott VV Cristofel és Péter

Nem bírt magával VV Cristofel, aki a BeleValó című éjszakai műsorban kocsis módjára szidta a frissen kiesett Petit. Ő mosolyogva tűrte a csillogó fülbevalók koronázatlan királyának minden szavát.

Háború: Élő adásban balhézott VV Cristofel és PéterCristofel sajátos módon óbégatta el az éjszakai műsorban, hogy mekkorát csalódott Péterben. Majd testalkata miatt kezdte sértegetni a férfit. Először azt sérelmezte, hogy vele nem volt őszinte a nagy taktikus, majd azt is nehezményezte, hogy kikezdett Veronikával. Péter mosolyogva próbálta nyugtatni a nagyszájú kubait, és láthatóan roppant jól szórakozott a túljátszott hisztérián. A veszekedés mégis Veronika számára volt a legkínosabb. Ő ugyanis még ma is barátjának tekinti Pétert, de mivel a nála fiatalabb macsóval képzeli el a nagy boldog, közös jövőt, így nem igazán állhatott a most kiesett valóságshow-veterán pártjára. Ráadásul Veronika az adás alatt olyan utalásokat tett, melyekből egyértelműen kiderül: Cristofel megtiltotta, hogy találkozzon vagy telefonon beszéljen Péterrel.
Tiszta Dallas, na de ki Jockey?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top