Sztárok

Pofára esett a magyar szépségkirálynő

Tényleg összemelegedett a Jóban Rosszban stábjának egyik tagjával Szunai Linda szépségkirálynő? Ő nem cáfolja a híreket, de akkor a férfi miért állítja az ellenkezőjét? Celebtragédia ez!

Pofára esett a magyar szépségkirálynőSzunai Linda szakított pasijával. A szépségkirálynő azért tette lapátra szerelmét, mert elmúltak az érzelmei. És mellesleg meg is csalta barátját, kétszer. „Linda egy szórakozóhelyen úgy viselkedett egy fiúval, mintha egy pár lennének. Még meg is csókolta… De ugyanez megtörtént újra másik fiúval!” – fakadt ki Linda exe. „Nem egy harmadik miatt hagytam el a páromat. Én hibáztam egy nagyot, amit megbántam. De a társam ezt nem tudta kezelni” – vette át a szót a szépségkirálynő, aki nem cáfolta, hogy az egyik említett férfi a Jóban Rosszban munkatársa lenne.
A lapok azt is tudni vélték már hetekkel korábban, hogy Baronits Gáborról van szó, ő azonban a ma reggeli Mokkában elmondta: ismeri Szunai Lindát, de nem miatta szakított a szépségkirálynő. „Ismerem Lindát, de semmi nem volt köztünk” – zárta le a témát Baronits.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top