Sztárok

Hajléktalan lett VV Attila

"Attila minden ingósága egy dohos raktár mélyén, egy fémkonténerbe van zárva" – tudtuk meg Attila egyik barátjától. Tény, hogy miután az összeférhetetlen férfi kikerül a luxusbörtönből, nem lesz hol laknia!

Hajléktalan lett VV Attila„Ne felejtsétek el kikötni a mosógépemet!” – ezekkel az igazán személyes szavakkal búcsúzott barátaitól a VV Attila a beszavazóshow végén. Ahogy azt villabeli barátjától, Pétertől megtudtuk: Attila csak neki vallotta be, hogy minden holmija, bútorok, ruhák és persze az említett mosógép is egy konténerbe került, és azóta is egy raktárban vár sorsára. „Attila a barátom, és őszintén aggódom érte. Számára két választás maradt: vagy megnyeri az álomotthont, vagy beköltözik a holmijai mellé a konténerbe” – Péter így festi le Attila nem túl rózsás jövőjét. Kérdésünkre, miszerint befogadná-e átmeneti lakótársnak a fedél nélkül maradt Attilát, a valóságshow-veterán sajátos módon hárít: „Megtenném, ha nem lenne folyton tele a lakásom azokkal a hölgyekkel, akiket a kiesésem óta ismertem meg!”
Hangzatos, nagy szavak, és messze még a vége, hiszen Péter Kinga-hasonmásokat castingol: „Attila barátom egy mániákus, és tudom, hogy ő csakis egy Kingára a megszólalásig hasonlító nő mellett lehet boldog, ezért amíg ő játékban van, addig én felkutatom számára a legmegfelelőbb Kinga-pótlékot!” – kérdés, hogy a jövendőbeli hasonmásnak lesz-e kedve egy konténerben élni Attilával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top