Sztárok

Sokkoló tények: Tinidrog miatt omlott össze Demi Moore szervezete

Már tudjuk, hogy mi miatt került kórházba a csontsovány 49 éves színésznő. Demi Moore egy kifejezetten olcsó drog, a dinitrogén-oxid, közismertebb nevén "patron", vagy "lufi" miatt zuhant öntudatlan állapotba, és kötött ki egy Los Angeles-i klinikán.
Eközben Ashton vígan bulizik
Eközben Ashton vígan bulizik

A pár dolláros, néhány percnyi euforikus állapotot okozó dinitrogén-oxid egyik közismert mellékhatása a tüdő elvizenyősödése. A fiatalok körében elterjedt „nevetőgáz”, úgy fest, a középkorú színésznő szervezetére sincs jó hatással.

A nő volt szerelme, Ashton Kutcher, ez idáig nem kommentálta egykori kedvese állapotát, nyilván nagyon lefoglalják bokros teendői Brazíliában, hiszen minden este másik nővel bulizik.

Barátai szerint Demi rosszulléte várható volt. Elmondásuk szerint a színésznő a szakítás óta alig alszik, alig eszik, csupán árnyéka egykori önmagának. Jelenleg Demi Moore-t csak nagylánya, Rumer látogatja a kórházban.

 
Anorexia, drogok, álmatlanság
Anorexia, drogok, álmatlanság. Ezek vezettek
Demi rosszullétéhez.
 
Demi legnagyobb lánya Rummer, a kórház előtt sírva telefonál
Demi legnagyobb lánya, Rummer,
a kórház előtt sírva telefonál

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top