Sztárok

Ezért utálja VV Attila Sehit

Már megszokhatták a Való Világ nézői, hogy sajátosan játszik VV Attila. A férfi azonban egy eléggé gyáva lépésre készül.

A szőke lánytól az X-Faktor-hét döntője után nemcsak hogy eltávolodott Attila, de igazi bunkó vele. Az eddigi összefoglalókból az derült ki, hogy Attila azért bánik így a szőkeséggel, mert szerinte Sehiben nem lehet megbízni, mindent visszamond másoknak. De sokkal inkább taktikai oka van Attila állandó konfrontálódásának. Az összeférhetetlen fiú iszonyatosan fél a párbajtól, és legyünk őszinték, egyáltalán nem akar a döntőig Csabával vagy Fecóval kimenni megmérettetni magát. Így mit csinál a nagy bátor férfi? Kiszemeli a szerinte leggyengébb láncszemet, Sehit, és generálja kettejük között a vitákat.
Vélhetőleg Attila azt gondolja, vele szemben simán visszamegy egy párbajról, a kérdés csak az: hány embernek lesz szimpatikus ez a fajta viselkedés.
Az is érdekes, hogy három és fél hónapig kimondottan szoros volt Attila és Sehi között a kapcsolat. Beszédes képekért kattints ide, és nézd meg a galériánkat!

 
Hogyan jutottak el innen...
Hogyan jutottak el innen…
 
...ide. Galéria itt!
…ide? Galéria itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top