Sztárok

Plasztikáztatni készül VV Eszter?

A vasárnapi párbajon kiesett Eszter egy éjszakai összefoglalóban arról beszélt: első útja egy plasztikai sebészhez vezet majd. Komolyan gondolta?

Plasztikáztatni készül VV Eszter?„Én már attól boldog lennék, ha a kiesésem után valaki szponzorálna nekem egy plasztikai műtétet” – súgta oda egyik éjszaka a többi villalakónak Eszter, amikor az került szóba, hogy ki mihez kezd majd a játék után.
A villa ügyvédnőjét sokszor támadták a játékban alakja miatt. A plasztikcica Kinga Moby Dicknek csúfolta a háta mögött, míg Attila és Gergő kamerák előtt alázták meg az ügyvédnőt, amikor az egy villajátékban erotikus táncot adott elő.
Eszter édesanyja szerint lánya nem fog kés alá feküdni. „Agyára ment a sok plasztikázott nő körülötte az elmúlt négy hónapban. És rengeteget támadták őt a külseje miatt! Ha a kiesése után is ilyen tervei lennének, biztosan megpróbálom lebeszélni róla. Eszter egy körte alkatú, nagyon csinos lány, egyáltalán nincs szüksége plasztikára!” – mondta Eszter édesanyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top