Sztárok

Ő lehet Lilu utódja

A hírek szerint meg vannak elégedve a Cool tévénél és az RTL Klubnál VV Anikóval, aki jelenleg a BeleValó című műsort vezeti. Sokan máris Lilu utódját látják benne!

Ő lehet Lilu utódja!Remekül megállja helyét műsorvezetőként a Való Világ negyedik szériájában feltűnt Nádai Anikó. A fiatal lány késő este vezeti a BeleValó című műsort, de a napokban ő látogatott be a villalakókhoz, hogy részletesen beszámoljon nekik arról: miből is áll a „Minden Gyerek Lakjon Jól!” hét. Sokak szerint Anikó stílusa kissé Liluéra emlékeztet, de ettől függetlenül is úgy vélik, a lánynak van jövője a szakmában. Információnk szerint meg van elégedve a lány munkájával a csatorna is. Ám arról még nem hallani, hogy a VV után is kap-e valamilyen feladatot a tévénél. Ráadásul ne felejtsük el, hogy nyilván az újabb széria kiesettjei közül is sokan vágynak a nagybetűs sztárságra és a képernyőre.
Mindenesetre Lilu tavasztól a Csillag születik háziasszonya lesz Ördög Nórával, így ha esetleg elindulna a Való Világ 6. évada, még az sem kizárt, hogy Anikó nagyobb feladatot kap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top