Sztárok

Tóth Gabi élete sínre került

Már benne van a legjobb nyolcban, így elképzelhető, hogy Gabi képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalverseny döntőjén Bakuban. Kétség nem fér hozzá, hogy ő most az ország legismertebb énekesnője. Hogy mi a sikere kulcsa? Talán az, hogy nem akar más lenni, mint ami. Egy vagány, őszinte, dögös, nagybetűs NŐ!
Tóth Gabi élete sínre került

Miért pont egy magyar nyelvű dallal szeretnél debütálni Bakuban az Eurovíziós Dalversenyen? Nem gondolod, hogy ez hátrány?
Egyáltalán nem. A Nem kell végszó magyarul és angolul is elkészült. Itthon úgyis a magyar emberek választják meg, hogy kit küldjenek ki Bakuba, hozzájuk az anyanyelvükön szeretnék „szólni”. Kint pedig angolul fogom elénekelni. Fontos, hogy idegen nyelvű társaink is megértsék, és tudják, hogy Magyarország annak ellenére, hogy kis ország, nagy kultúrával rendelkezik.

Szerinted melyik az a tulajdonságod, amelyik a Megasztártól eljuttatott téged egészen idáig?
A kitartásom. Az, hogy sosem adom fel. Megtanultam hinni magamban, a hitem visz előre.

A Nem kell végszó pörgős, de tartalma borongós. A dal mondanivalója köthető a Rolival való szakításotokhoz?
Teljes mértékben. Bár már akkor megszületett, amikor még együtt voltunk, de az akkori érzéseim inspiráltak.

Gondolsz még rá, amikor a dalt énekled?
Nem, már lezártam a kapcsolatunkat.

Gabi és Vera az édesapjukkal
A Tóth lányok az édesapjukkal

Kiktől kapod a legtöbb támogatást?
Rengeteg pozitív energiát kapok a mostani páromtól, akivel boldog vagyok. És természetesen a családomtól. Ők mindig tudják, hogy mikor fogják a kezem, vagy éppen mikor hagyjanak békén.

Nagyon szoros a kapcsolat közted és a nővéred között. Egymás támaszai voltatok a Megasztárban, a Nagy Duettben… Hogyan segítettél te neki, amikor tavaly kimerült?
Erőszakkal ki akartam zökkenteni abból a helyzetből. Programokat szerveztem, vásároltunk, grilleztünk, mászkáltunk. Tanácsokat is adtam neki, amiket az agykontrolltanfolyamon tanultam. Többször feltettem neki a kérdést: hisztizel, vagy lépsz? Ez mindig hatásos volt.

Spirituális személyiségnek tartod magad. Hiszel az ezotériában és természetgyógyászhoz jársz. Gondolod, hogy létezik valami vagy valaki, aki segít téged céljaid elérésében?
Hiszek abban, hogy létezik egy felsőbb hatalom, viszont a sorsunkat mi irányítjuk. A döntés a mi kezünkben van, mi vagyunk a felelősek.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top