Sztárok

Oláh Ibolya padlón: hatalmas tartozás, felszámolás

Padlóra került Oláh Ibolya, bár tartoznak neki kétmillió forinttal, felszámolják a cégét, így azt már sosem kapja meg. Az adót azonban be kell utána fizetnie, pedig már így is több százezres tartozása van.

Oláh Ibolya cégét felszámolják Kétszázezer közüzemi tartozása miatt albérletéből akarják kitenni, mára pedig cégét kezdték el felszámolni, így munkát sem tud vállalni, mert már nem számlaképes. Ráadásul, bár a bíróság hosszú huzavona után megítélte neki a Casting című filmért járó kétmilliót, mégsem fogja megkapni. „Megegyezés született, ennek ellenére ügyfelem cége felszámolás alá került. Az albérlete közüzemi díjaiból pedig nagyjából kétszázezer forintos hátraléka van. Az őt ért támadás másnapján kedvese elköltözött tőle, mindez iszonyúan megviselte. Nyugtatókat szedett, a sokktól sokáig nem volt munkaképes állapotban. Néha még most is elérhetetlen” – mondta a Blikknek Ruttner György, Oláh Ibolya ügyvédje. Mégis, az énekesnő bizakodó. „Talpra fogok állni! Pont ma kaptam két felkérést. Igyekszem összerakni magam” – mondja Ibolya, aki rossz pénzügyi helyzetében is kitart elvei mellett: csak igényes, élő előadást vállal, a haknikon kedvelt olcsó playbackre nemet mond.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top