Sztárok

Fény derült VV Csaba titkos ígéretére

Egykori villalakók költöztek be újra a VV-be. Olivér, Gombi, Ildi és Szandika alaposan kifaggatták éjjel a játékosokat. Többet között arról kérdezték őket, hogy mire költenék a 12 milliós pénznyereményt.

Fényderült VV Csaba titkos ígéretéreSehi: Nagy előny lenne az életemben, hogy lenne egy lakásom és kocsim, amim még soha nem volt. Biztosan nem dorbézolnám el a 12 milliót. Elindítanék egy vállalkozást, és elvinném a kisöcsémet Barcelonába, mert Messi a kedvenc focistája, és szeretném elvinni oda egy meccsre.

Vera: Ha tárgyilagosan nézzük, akkor a nyeremény nekem egy nyaralás, egy kocsi, egy autó és 12 millió forint. Még nem osztogattam el ezt az összeget fejben, de nyilván nekem is van hová tennem. Nem mindegy, hogy beszélek róla, mert hamar válhatok mártírrá. Az én célom az életben, hogy boldog legyek, de az pénzen nem vásárolható. Nekem az fontos, hogy dicsőséget érezzek, ha megnyerem ezt a játékot.

Kinga: Én nem vagyok esélyes a fődíjra, ezt őszintén így gondolom. Ha valami csoda folytán mégis én nyerném meg, akkor egy hoszteszcéget alapítanék, aminek én lennék a vezetője. Egyébként is hamarosan diplomázok, és nem fogadom el, hogy bárki dirigáljon nekem.

Csaba: Nem terveztem a fődíjjal. Egyetlen ígéretet tettem a játék előtt arra vonatkozóan, hogy ha megnyerem a fődíjat, kinek mit veszek. Azt mondtam, hogy az együttesem dobosának megveszem azt a cintányért, amit ő akar. 

Attila: Én a 12 milliós pénznyereményen nem gondolkodtam még. Annyiszor fogtam már bele dolgokba és buktam már el mindent, hogy annak is örülnék, ha végre elindíthatnám a saját egzisztenciámat. Mert 33 éves vagyok és négyszer kezdtem el mindent felépíteni, és négyszer veszítettem már el mindent. 2005 óta kölcsönökből élek és teszem tönkre az életemet. Mindig volt valami ötletem, amivel mindenki degeszre kereste magát, csak én buktam vele. 

Attila állításának némileg ellentmond egyik barátja, Bernadett nyilatkozata. A lány a Hír24-nek elmondta, Attila bizony szórta a pénzt, a luxuscikkek megszállottja volt! Hogy pontosan mire mennyit költött, az állítása szerint mindig átvert villalakó? Kattints ide!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top