Sztárok

Ismét a zárt osztályon kezelik BB Évit

Újra összeomlott a valóságshow egykori győztese. Annyira kiborult a legutóbbi szerelmi csalódása miatt, hogy ezúttal is pszichiátrián kezelik. Egyelőre még az orvosok sem tudják, lehet-e rajta segíteni – írja a Blikk.

Ismét a zárt osztályon kezelik BB ÉvitA Big Brother 1. győztesét elhagyta a barátja, ezt pedig képtelen volt feldolgozni – értesült a bulvárlap. A hír24 információi szerint pedig Évát önálló életre alkalmatlannak tartották.
A 30 éves Párkányi Évi – akiről tavaly augusztusban már úgy tűnt, hogy sínre került az élete – teljesen összeomlott, és ismét a zárt osztályra került. A Blikk úgy tudja, hogy a hányatott sorsú valóságshow-győztes – akit még a TV2 műsorvezetője, Joshi Bharat is igyekezett megmenteni gyakorlatilag képtelen ellátni magát. BB Évi – aki 2009-ben szülte meg második gyermekét – senkivel sem beszél, csak bámul maga elé, fogalma sincs arról, hogy mi is történik vele. „Gyógyszerezik, és folyamatosan vizsgálatokra hordják, hogy megállapítsák, lehet-e rajta segíteni, és ha igen, hogyan. Megint elhagyta a szerelme, amitől teljesen kiborult” – értesült a bulvárlap az egyik pácienstől. Évinek állandó orvosi felügyeletre van szüksége, akárcsak három éve, mert ilyen állapotban akár öngyilkosságra is hajlamos lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top