Sztárok

Még 3 nap és összeházasodik a TV2 sztárpárja

Pénteken mondják ki hivatalosan az igent a TV2 valóságshow-jának nyertesei, Csenge és Péter. A szerelmespár sok meglepetésre készül a nagy napon.

Még 3 nap és összeházasodik a TV2 sztárpárjaElső Emelet-es Kiki lánya és az öltözködéssel hadilábon álló párja, Péter egy profi esküvőszervező segítségét kérték, hogy a nagy napon minden zökkenőmentes legyen, és úgy alakuljon, ahogy azt ők megálmodták. A szakember elmondta, hogy Csenge és Peti násza igazán trendi, divatos menyegző lesz, de a hagyományokat is tartják majd. Az is kiderült, kisebb-nagyobb meglepetésekre lehet majd számítani az esküvőn, olyanokra is, melyekről még a pár sem tud. Az azonban már biztos, hogy az ÖsszeEsküvők második helyezett párja, Niko és Ricsi nem vesz majd részt az esküvőn, ők ugyanis már nincsenek beszélő viszonyban a párral. Míg a hírek szerint Csenge és Peti esküvője romantikus lesz, addig a másik pár igazi Bonnie és Clyde stílusú lagzit szerveznek.

Miközben a két páros oltár elé készül állni, az ÖsszeEsküvők három egykori játékosa inkább a vetkőzések kapcsán hallat magáról. Hogy kik és miért állnak pucéran a kamera elé, az kiderül itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top