Sztárok

Nem bánta meg a brutális verést VV Zsuzsi

A rendőrségen is részletesen beszámolt arról, hogyan ütötte és rúgta a Blikk újságírónőjét egy fővárosi plázában. A bántalmazást mobiljára rögzítő barátnője akár bűntárssá léphet elő.

Nem bánta meg a brutális verést a VV ZsuzsiGyanúsítottként hallgatták ki Márki Zsuzsannát a VIII. kerületi nyomozók. A súlyos testi sértés kísérletével gyanúsított nő nem bánta meg, amit tett – értesült a bulvárlap. VV Zsuzsi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indult nyomozás. A rendőrök nem vették őrizetbe a 24 éves exvillalakót, szabadlábon védekezhet. A Blikk úgy tudja, hogy a barátnője – akik végig jelen volt a verekedésnél, sőt fel is vette – hamarosan bűntárssá léphet elő, mivel nem próbálta meg megakadályozni a bántalmazást. A bulvárlap információi szerint – a Való Világból narancsdobálás miatt kizárt – VV Zsuzsinak korábban is volt már dolga a rendőrséggel, de akkor nem ítélték el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top