Sztárok

Kiszedik a szilikont VV Veronika szájából

VV Veronika a Bors szerint ráunt a hatalmas ajkaira, és úgy döntött, kiszedeti az implantátumot. "Normális akarok lenni" – mondja.

Kiszedik a szilikont VV Veronika szájábólA húszéves lány megszabadul egykori kacsacsőrétől. „Ki szeretném szedetni a szilikont, mert szerintem már ódivatú, és nem tetszik, egyszerűen meguntam. Nem bántam meg, hogy akkor betetettem, nagyon jól elvoltam vele, de most már nem kell, hiszen a változatosság gyönyörködtet” – mondta a Borsnak.
„Nekem mindegy, nem akarok beleszólni. Nem tudom, milyen lenne szilikon nélkül, szerintem mindkettő jól állna neki, de az is lehet, hogy nem lesz szebb” – flörtölt a maga módján Veronika párja, Cristofel.
VV Veronika egyébként hamarosan más esztétikai beavatkozást is végeztet magán. Szeretné átszabatni az orrát. „Ameddig az ember nem viszi túlzásba a plasztikát, és nem csúfítja el magát, addig nincs gond ezzel” – mondta a Borsnak a lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top