Sztárok

Kislánya váltja Liptai Claudiát?

A reklámok felkonferálása már tökéletesen megy Claudia kislányának. De a TV2 tehetségkutatójának háziasszonya nem támogatná, ha gyermeke 11 évesen már a Megasztárban akarná megmutatni magát – írja a Blikk.

Megvan Liptai utódja?Az egész család Megasztár-lázban él Liptai Claudiánál. Kislánya, az ötéves Panka – aki nemrégen összetörte magát – ugyanis szintén izgatottan várja a tehetségkutatót. „Panka már gyakorol a Megasztárra, igaz, mindig csak a reklámot konferálja fel, abban már nagyon jó” – árulta el a műsorvezetőnő. Claudia egyébként korainak tartaná, ha lánya 11 évesen jelentkezne a tehetségkutatóba, hiszen egy fiatal még képtelen megélni, ha esetleg nem jutna tovább a rostán. A Megasztár háziasszonya nagyon otthonosan mozog a jelenlegi szerepében, együtt sír, együtt nevet a versenyzőkkel és azok családtagjaival a színfalak mögött. Olykor azonban ő is legszívesebben kérdőre vonná az ítészeket, hogy egyik-másik jelentkezőt miért nem juttatták tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top