Sztárok

Whitney titkos kapcsolata Robert De Niróval

Whitney Houston egyik titkos kapcsolatát szellőzteti meg a legfrissebb Best magazin.

Whintey titkos kapcsolata Robert De NirovalA szombaton elhunyt énekesnő ismerősei szerint nem lett volna ilyen tragikus Whitney Houston élete, ha annak idején az őt ostromló Robert De Nirót választja Bobby Brown helyett.
A legendás színész annak idején filmbéli partnerének akarta megnyerni a gyönyörű, tehetséges Whitney-t. A munkakapcsolat nem jött össze, ám a híres színész szenvedélyes szerelemre lobbant a nála húsz évvel fiatalabb énekesnő iránt. „Robert odáig volt érte, virágcsokrokkal és ajándékokkal halmozta el – emlékezett vissza a sok évvel ezelőtti történetre egy hollywoodi életrajzíró. – Egyszer egy játék macit küldött neki, méregdrága gyémánt fülbevalókkal a fülében.”  Whitney-nek persze hízelgett a heves udvarlás, és titkos viszony lett a dologból. Hogy mi történt velük, meddig tartott kapcsolatuk, és miért lett vége? Milyen titkot őriz még De Niro? Kiderül a legfrissebb Best magazinból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top