Sztárok

VV Veronika megtört: mindent bevallott

Amióta a kiesett játékosok visszaköltöztek a Való Világ villájába, szinte főszereplővé vált a Veronika–Cristofel–Péter trió. Peti ügyelt rá, hogy nagy közönség előtt pendítse meg: a múlt csütörtök éjszakát Veronika nála töltötte, és történt egy s más…

VV Veronika megtört: mindent bevallottGyanús megoldás, miért éppen a kamerák előttre tartogatta a leleplezést, a lány ráadásul próbált is tagadni, de tegnap végre mindketten elismerték, hogy nem baráti találkozójuk volt. „Igen, lefeküdtünk egymással, de én úgy tudtam, hogy ti rosszban vagytok” – emelte kezét az égnek Peti, aki nem sokkal korábban még azzal mentegette kavarását, hogy csak segíteni akart Alekosz volt menyasszonyának a szakításban.

„Igen, volt köztünk valami egyszer, te meg úgy adod elő, mintha mi összejárogatnánk – akadt ki a tévében még le sem adott részben Veronika. – Pedig direkt megkértelek, hogy ne mondd el, mi volt.” Cristofelnek fel van adva a lecke: a beköltözés előtt még azt nyilatkozta, hogy megkéri barátnője kezét, most viszont új fordulatot vett hármuk szappanoperája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top