Sztárok

Megvan a villa utolsó szerelmespárja!

Egymásra talált az utolsó napokra VV Attila és Sehi. A pár lassan közeledett egymáshoz, de mára világossá vált: ebből még lesz valami!

Megvan a villa utolsó szerelmespárja!VV Attila sokáig csak kislányként tekintett Seherezádéra, az utolsó titoklevélben azonban bevallotta, hogy ez a helyzet megváltozott. „Múltkor, amikor ellibbent előttem, bűnös gondolataim támadtak. Magam is szégyellem!” – írta Attila, aki kijelentette: nem régi szerelmét, Kingát szeretné ezzel bosszantani. Érdekes ez a fordulat, hiszen korábban Attila teljesen eltávolodott a lánytól. Sehi láthatóan zavarba jött a vallomástól, de ahogy Attila is figyelmeztette rá: az utolsó napokban már ő maga is flörtölt a fiúval. „Kezdesz belém szeretni, valld be!” – mondta neki az összeférhetetlen. Ahogy Sehi is kifejtette, Attila az elmúlt napokban egy teljesen más énjét mutatja, amiről azt állítja, az az igazi, eddig csak játszott. Talán ebbe az új-régi Attilába szeretett bele Seherezádé is, aki a műsor alatt megjárta a hadak útját: először olasz szerelme szakított vele, majd Gergővel való románca fulladt kudarcba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top