Sztárok

Sarka Kata elhagyja Hajdút!

Soha nem töltött még egyetlen napot sem távol a férjétől, most azonban egy cég egész Európára kiterjedő kampánya arcának választotta Sarka Katát, akit így napokra is külföldre szólíthat majd munkája.

Sarka Kata elhagyja Hajdút!Hajdú Péter mindössze annyit szögezett le a Blikknek: tisztában van vele, hogy feleségének majd mennie kell, ő nem is tartja aranykalitkában. Pedig amióta összeházasodtak, még egyetlenegyszer sem aludtak külön, a műsorvezető még Kata fogyását is szemmel tartja. „Már túl vagyok egy két­napos fotózáson, nagyon élveztem a munkát. Ezek a képek Európa több országában egy évig lesznek láthatóak. Péter természetesen jelen volt a tárgyalásokon, így tisztában van vele, hogy ha szükség lesz rám valahol, akkor indulnom kell. Valószínűleg most még úgy gondolja, hogy velem utazik, de ha véletlenül Frizbi-felvétel lesz aznap, akkor ezt biztosan nem tudja majd megoldani. Kénytelen lesz egyedül elengedni, én pedig nélküle fogok útra kelni, ami borzasztó furcsa lesz, hisz három éve nem volt olyan éjszaka, hogy ne egymás mellett aludtunk volna el” – magyarázta el a kétgyermekes anyuka a helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top