Sztárok

Bébipolippal eteti a kislányát Bochkor

Az ételekben ínyenc, a borozási szokásaiban pedig sznob. A rádiós, aki már egyáltalán nem vágyik füstös bulikba, a szabadidejében szívesen köt kötényt, és főz a kislányának – írja a Bors.

Bébipolippal eteti a lányát BochkorMíg párja, Várkonyi Andrea hírműsort vezet, addig Bockhor Gábor birtokba veszi a konyhát a kislányával. A rádiós és immár Megasztár-ítész ilyenkor mindig azt főz, amit a gyermeke rendel tőle. „Míg mi Andival igazi ínyencek vagyunk, a lányunk alig eszik meg valamit, körülbelül öt étel közül válogat. Persze azok sem egyszerű kaják, imádja például a bébipolipot, de sajtot egyáltalán nem eszik” – árulta el Bochkor, akit ma már a lányával való otthoni sütés-főzés és a barátokkal való borozgatós esték tesznek boldoggá. Nem titkolja, kizárólag a prémiumkategóriás borokat hajlandó csupán meginni. „Csak fehér borokat iszom, és van két-három olyan pincészet, ahonnan vásárolok” – mondta el a nemrégen feljelentett rádiós, aki zsűritagként a fiatal tehetségek útját szeretné egyengetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top