Sztárok

Attila és Sehi együtt utazik

A két játékos a döntő után sem szakad el egymástól. Hamarosan együtt indulnak Olaszországba, ahol Seherezádé szeretné végleg lezárni a kapcsolatát az olasz párjával, Attila pedig alkalmi testőre és útitársa lesz – írja a Bors.

Attila és Sehi együtt utazik A Való Világ győztese Seherezádét választotta partneréül az első utazásához. A cél ugyan nem Florida, amit győztesként nyert, hanem Róma. Attila ugyanis felajánlotta lovagias szolgálatát a lánynak, akivel a luxusbörtönben töltött utolsó héten egyre közelebb kerültek egymáshoz. Sehinek az a terve, hogy lezárja kapcsolatát Claudióval, és visszaszerezze a nála maradt kiskutyáját, Attila pedig ehhez asszisztál. „Úgy érzem, az a korrekt, ha személyesen állok Claudio elé, és megbeszéljük szépen a dolgokat. (…) Attila felajánlotta, hogy elutazik velem. Azt mondta, gyönge nő ne menjen egyedül, ki tudja, milyen indulatok törnek elő Claudióból, szóval jobb, ha ott van egy férfi is” – mondta el. Miután visszaszerezték a kutyust, Sehi körbekalauzolja a VV-győztest Rómában. „Mivel engem is várt kint Artúr Bandi, így át tudom érezni, hogy Sehinek mennyire hiányozhat már Barbie” – indokolta a döntését Attila, aki egyelőre nem tudja, kit visz magával a megnyert luxusnyaralásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top