Sztárok

Ezt nyerte Seherezádé a Való Világgal

Udvarolt neki Gergő, legyeskedett körülötte Gombi, flörtölt vele Attila. Seherezádét egy nappal a kiesése után is ostromolják üzeneteikkel a férfiak. Ám ő most csak egy dologra szeretne koncentrálni, méghozzá édesanyjához fűződő kapcsolatára.

Ezt nyerte Seherezádé a Való VilággalA valóság azonban több mint kiábrándító
A finálé után Seherezádé a barátnőivel és az édesanyjával átbeszélgette az egész éjszakát. Szeptember 17-e óta volt elzárva a külvilágtól, így volt miről beszélni. Persze ahogy egy jó szappanoperához illik, leginkább Gergő volt a téma. „Rettenetesen fáj Gergő viselkedése a mai napig – mondja Sehi. – Kétségkívül ő az, akiben a legnagyobbat csalódtam, nemcsak a villabéli életem során, hanem úgy általában. Szerintem színésznek kellene állnia, mert a közeledése olyan őszintének tűnt, hogy álmomban sem sejtettem a dolog mögött összeesküvést. A valóság azonban több mint kiábrándító: eszében sem volt komolyan közeledni hozzám, egy másik lány várta kinn” – mondta a Nők Lapja Cafénak a VV 3. helyezettje, aki azért nem szomorkodik egykori villatársa miatt.

Pasik? Kösz nem!
Már egy nappal a kiesése után számos pasi ostromolja Sehit, ám számára most nem a szerelem az elsődleges. „Mivel anyukám 17 évesen szült, és a nagymamám nevelt fel, sosem alakult ki közöttünk igazi anya-lánya kapcsolat, ő inkább a nővérem volt. Nemrégiben azonban elveszítettük a nagymamámat, így most eljött az ideje annak, hogy lélekben sokkal közelebb kerüljünk egymáshoz. Ez egy nagyon fontos dolog számomra, a villában töltött fél év alatt döbbentem rá arra, hogy mennyire fontos a család. Minden más várhat” – mondta a villa széplánya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top