Sztárok

VV Kinga nem tudja a hisztit abbahagyni

Először csak sírdogált, aztán felhúzta magát Seri miatt, végül bömbölve anyázott a Belevalóban.

Kinga nem tudja a hisztit abbahagyniA Belevaló utoljára azzal a nem titkolt céllal jelentkezett, hogy egy füst alatt minden VV5-játékost összeültessen, összeugrasszon, de ez csak részben sikerült, mert Kinga bőgése mindent és mindenkit háttérbe szorított. Nemrég még az ő Attibogyóját húzta kötélen a se-veled-se-nélküled kapcsolatban, de kiesése után már véglegesnek tűnő (és továbbra is kérdéses eredetű) sértődéssel Csaba győzelme mellett kampányolt teljes plasztikmellszélességgel.

A hiszti minden árnyalata

A műsor elején még azért sírdogált, mert nem az önmagát korábban csimpánzhoz hasonlító gitáros srác nyert, kicsivel később Seherezádé firstladységét viselte egyre remegőbb idegekkel, a kegyelemdöfést pedig az a nem túl elegáns gesztus adta neki, amikor Hajdú Steve elripacskodta Cristofel Csicska, csicska, csicska című örökzöld versét.

Kinga ekkor sűrű anyázásokban és átszellemült bömbölésben tört ki, és valószínűleg az sem vigasztalta nagyon, hogy Csabi ugyan nem viszonozza vonzalmát, de szívesen berúgna vele. A srác mindenesetre ezt már a műsor elején el is kezdte, úgyhogy a Belevalót ő már láthatóan nem a kis pajtásaival társalogva, hanem delíriumba révedve töltötte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top