Sztárok

Lopezé az Oscar legmerészebb dekoltázsa

Díjra ugyan nem jelölték, mellbimbóját épphogy takaró ruhájának köszönhetően mégis J-Lo lett a vasárnap esti díjátadó egyik legtöbbet emlegetett sztárja.

Mennek a találgatások, vajon bakizott-e Jennifer Lopez stylistja, amikor a merész dekoltázsú ruhát választotta a 42 éves énekesnőnek, amely sokak szerint félrecsúszott, és szinte látni engdedte J-Lo mellbimbóját. Ami biztos, nem sokat bízott a férfi nézők képzeletére a sztár, és sokan ezért nevetségesnek tartják. A Cameron Diaz társaságában a legjobb kosztümért járó díjat konferáló énekesnő mindenesetre remekül festett a szexisen elegáns ruhakölteményben.

Lopezé az Oscar legmerészebb dekoltázsa

A vádakra reagálva J-Lo stylistja egyébként nemrég egyértelműen megvédte a Zuhair Murad tervezésű estélyit. A ruhába olyan speciális kosarakat építettek, hogy azok még véletlenül sem engedtek volna mélyebb betekintést, és minden így volt tökéletes, ahogy volt – mondta a People magazinnak. Nevetségeseknek pedig csak azok nevezhetők, akik szerettek volna többet látni, tette hozzá a stylist. Az is lehet, hogy csak simán irigyek, mert az énekesnőnek nincs mit takargatnia.

Lopezé az Oscar legmerészebb dekoltázsa

 

És mit szólnak vajon a kritikusok ahhoz a ruhához, amelyet a filmes díjátadót követő Vanity Fair-rendezvényre vett fel a bevállalós J-Lo? Szerinted belefér, vagy ez már túlzás?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top