Sztárok

Tagadja a részeg randalírozást az RTL műsorvezetője

Valkó Eszter máshogy emlékszik a hétvégén történtekre.

Tagadja a részeg randalírozást az RTL műsorvezetőjeKéptelen volt fékezni magát az RTL Klub exműsorvezetője egy hajdúszoboszlói szállodában – számolt be kedden a Blikk. A lap szerint Valkó Eszter részegen tivornyázott vőlegényével az éjszaka közepén a négycsillagos hotel egyik szobájában.

„Nem randalíroztunk és még csak alkoholt sem ittam” – cáfolta a Blikknek a műsorvezető, aki szerint szó sincs arról, hogy részegen randalírozott és veréssel fenyegették a pihenni vágyó szomszédokat.

Valkó azt mondta, egyszerűen csak későn érkeztek a szállodába, és a társaságuk az ő szobájukban verődött össze. Elismerte, hogy hangosabbak voltak a kelleténél, de negyed óránál tovább nem maradtak a szobában, inkább lementek a hallba. „Nem igaz, hogy veréssel fenyegettünk volna bárkit: az úriember, aki átkopogott, rögtön azzal kezdte, miután ajtót nyitottam, hogy majd meglátom, milyen cikkek jelennek meg rólam az újságokban.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top