Sztárok

Visszakövetelik Liptait

Nem elképzelhetetlen, hogy dr. Zámori Alexa visszatér a szappanoperába. Nemcsak a rajongók bizakodnak ebben, hanem a színésznő is, hiszen fájó szívvel hagyta ott ősszel a stábot – írja a Bors.

Visszakövetelik LiptaitA Jóban Rosszban című sorozat múlt heti epizódjában szenvedett súlyos autóbalesetet Liptai Claudia karaktere, a hétfői részben pedig kómába került. A tévésorozat rajongóinak a többsége azonban felháborodottan követeli vissza a doktornőt. Erre pedig megvan a lehetőség, hiszen annak idején Pongrácz doktor is rajongói nyomásra került vissza a sorozatba. Liptai Claudián – aki sokkot kapott a forgatást követően – azonban nem múlik a visszatérés, ő is reménykedik abban, hogy a karaktere egyszer még felébred a kómából. „Mivel egy olyan helyzetbe került a karakterem, amiből lehet visszaút, nem biztos, hogy végleges a búcsú” – jelentette ki a Megasztár háziasszonya, akinek már nagyon hiányoznak a stábtagok. Ám egyelőre Nagy Tamás producer sem tudja, hogyan alakul Claudia karakterének a sorsa. „Az, hogy valaha visszatér-e, még kérdéses. Annyi biztos, hogy az esély megvan rá” – jegyezte meg sejtelmesen.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top