Sztárok

Rabosították Berki Krisztiánt?

Szabó Zsófi kedvese állítja, gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrségen. Sőt a rabosításkor készült rendőrségi felvétellel még dicsekszik is az ismerőseinek a legnépszerűbb közösségi oldalon – írja a Blikk. A fotóról azonban kiderült: nem eredeti.

Rabosították Berki KrisztiántBerki Krisztián a világhálón osztotta meg az a hírt, miszerint rabosították a cserbenhagyásos baleset okozása miatti ügyében. Szerdán a volt Fradi-vezér – aki már össze is költözött szerelmével – egy képet töltött fel magáról a facebookos oldalára, amely – állítása szerint – a rendőrségi kihallgatáskor készült, mivel gyanúsítottként rabosítva lett. A rendőrség azonban cáfolja, hogy ez egy hivatalos fotó lenne, mindenesetre vizsgálja a fénykép elkészítésének a körülményeit. A legutóbb biztonsági öv nélkül kocsikázó Berki vallomást is tett a rendőrségen, amelynek tartalmát – miszerint továbbra is tagadja a cserbenhagyást – ugyancsak a közösségi oldalon osztotta meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top